Intimpad

Annak érdekében, hogy a megdolgoztatott izomzatnak elegendő energiája legyen az összehúzódások elvégzéséhez, a szomszédos zsírsejtek fokozatosan lebomlanak, majd eltűnnek. Az izomfeszítés és a zsírsejtek pusztulásának együttes eredményeként erősebb és hangsúlyosabb izomzat alakul ki. A HI-SCULPT terápia után 16%-kal több izom és 19%-kal kevesebb zsír található a kezelt felületen.

Egy kúra 2 hét és 4 kezelésből áll, vagy 3 hét és 6 kezelésből áll. Az eredmények egy része a kúra végén már látható, de még 1-2 hét mire teljesen kifejlődik a végeredmény, mely még utána lassabban de hónapokig javul.

Mi is az az intim pad?☺️

HI-SCULPT Elektromágneses Intim pad HIEMT technológiával az egészséges intim egyensúlyért Végre egy megoldás a nők életminőségének javítására. Az elektromágneses intim pad olyan problémákra nyújt megoldást, melyekre korábban nem volt ilyen egyszerű, kényelmes, gyors és fájdalommentes megoldás. A korral és szüléssel romlik az intim részek vérkeringése, az izmok meglazulnak, inkontinencia és egyéb problémák lépnek fel, a szexuális élet romlik. Az intim padra ruhában heti 2-szer 30 percre ráülve a vendégek egy 6 alkalmas kúrát követően jelentős életminőségbeli javulást tapasztalnak. Az izom sűrűbbé válik és nagyobb térfogatot ér el. Az intim pad az elektromágneses mező segítségével aktiválja a medence izmait és pontosan megcélozza a medencefenék izomzatát. A kezelés során az energia eljut a mélyen fekvő izmokhoz és a medence területét stimulálja, alkalmanként közel 10-12 000 izomösszehúzódást eredményezve. A pad kialakításának köszönhetően a lábak természetes pozícióban helyezkednek el a kezelés alatt, a középen lévő megemelt terület illeszkedik a medencefenékhez, megtámasztja azt.

Kinek ajánljuk?

Bárkinek ajánlott aki jobb szexuális életet szeretne elérni. A HI-SCULPT Elektromágneses Intim pad kezelés azoknak is kiváló lehetőség akik sportolnak, azonban nem tudták elérni csupán mozgás által a kívánt eredményt. Az elektromágneses intim pad kezelés segítségével sikeresen javítható a terhesség és a szülés során meglazult és szétnyílt medence izmok állapota. Használata ajánlott a medencefenék-izom erősítésére inkontinencia megelőzésére, megszüntetésére szülés utáni regenerációra záróizom működésének fokozására Az egészséges szexuális funkcionalitás elengedhetetlen ahhoz, hogy a nők önfeledten megéljék a mindennapokat. Ebből adódóan a szexuális diszfunkciók negatívan hathatnak rájuk. Tanulmányok szerint az idősebb hölgyek nagyobb arányban érintettek mint a fiatalabbak. Ennek oka leginkább a kismedence izomzat elgyengülése a kor előrehaladtával illetve a természetes úton való szülések következtében. A kismedence izomzatnak nagy szerepe van a belső szervek helyén tartásában, a terhességben illetve az orgazmusokban is. A feszesebb izomtónusok biztosítják az intenzívebb orgazmus elérését. Oka A kismedencei rendellenességet leggyakrabban a medence izomzatának illetve a kötőszövetek elgyengülése okozza. A gyenge vagy dekoncentrált izmok elégtelen aktivitást biztosítanak a hüvelyi súrlódáshoz illetve véráramláshoz, ami megakadályozza az orgazmus elérését. A kezelési módszer A műtéti beavatkozás előtt az elsődleges kezelési formának lehetőleg nem invazív beavatkozásnak kell lennie a kismedence izmokra. A kismedence izomzatának nem invazív kezelése a nagy intenzitású fókuszált elektromágneses High-Intensity Focused Electromagnetic HIFEM technológián alapuló kezelés.

Hogyan működik?

A HIFEM technológia intenzív kismedence izomzat összehúzódásokat vált ki azáltal, hogy depolarizálja a motoneuronokat és elektromos áramokat indukál a medencefenékben. A fókuszált elektromágneses energia legfeljebb 10 cm mélységbe hatol a medencefenék területére, ahol nagy ismétlődési sebességgel maximális összehúzódásokat vált ki az izmokból.

A kezelés folyamata Az optimális eredmény érdekében 6 alkalmas kezelést szükséges végig csinálni, amely heti 2x 30 percet tartalmaz.

A kezelés után úgy érezheti magát a vendég mintha egy intenzív edzésen vett volna részt, azonban fontos kihangsúlyozni hogy nem okoz izomlázat, így bármikor beépíthetőek a kezelések a napirendbe.

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelés során a medencefenék izomzatának mélyre hatoló, célzott elektromágneses stimulációja történik, mely az izomzat beidegzésének visszaállítását célozza. A medencefenék izomzatának több ezer szupramaximális - vagyis a normál módon, pl. intim-tornával elérhetőnél nagyságrendekkel intenzívebb - stimulációja történik.

Milyen előnyei vannak a HI-SCULPT Elektromágneses Intimpad kezelésnek?

- a kezelést követően bizonyítottan jobb szexuális élet

- a kezelés hatására intenzívebb orgazmus elérése

- a kezeléssorozat minden esetben ruhában történik és nem vesz igénybe 30 percnél hosszabb időt

- nincs szükség semmilyen beavatkozásra, érzéstelenítésre

- gyakorlatilag nincs semmilyen mellékhatása.

 

Várunk szeretettel!

 

 

 

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült