Dermapen kezelés

Mi a dermapen?

Egy olyan orvosi készülék, amely apró vékony tűk segítségével képes behatolni a bőr mélyebb rétegeibe, ahová a kezelés során bejuttathatóak ezáltal különféle anyagok, amelyek a páciens problémájától függően, sokkal hatékonyabban fejtik ki hatásukat, mint például egy bőrfelszínre felvitt anyag, legyen szó egy arcfiatalítási kezelésről (amely során különböző vitaminkoktélokat használunk), vagy egy aknés bőr textúrájának javításáról (ahol erre a patológiára specifikus szérumokat viszünk be a ”bőr alá”).

Az engedélyezett szolgáltatók több, mint 2 millió kezelést végeznek világszerte ezzel a készülékkel. A Dermapen-t ma már elismerték a támogatott mikroszálas technológia Gold Standard-jának, több mint 7000 klinika, több mint 56 országban. A Dermapen több díjat nyert, és az egyik legmegbízhatóbb név lett az orvosi esztétikai iparban.

Milyen problémákra nyújt megoldást?

Apró vonalak, ráncok, hegek, bőrfeszesség csökkenése, felszínes érrajzolatok, pigmentált foltok, nap által okozott bőrelváltozások, striák, kitágult pórusok, akné, rosacea, hiperpigmentációk, és ez csak néhány példa.

Dermapen kezelés

A kezelés során a műszer mikro-csatornákat hoz létre a bőrön belül, sok apró tű segítségével, ezáltal serkenti a szervezet természetes regenerálódási, megújulási és gyógyulási folyamatát.
Stimulálja a kollagéntermeléshez szükséges növekedési faktorok kialakulását.
Kezelés után a bőr megjelenése láthatóan kifinomult, megújult és megfiatalodott.

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült