Thermage Rádiófrekvenciás arcfiatalítás
 
Thermage Rádiófrekvencia- Bőrfeszesítés műtét nélküli ránctalanitás
 
 
A Thermage kezelés teljes mértékben non-invazív, esztétikai beavatkozás. Nincs szike, nincs injekció, nincs műtét. A Thermage valóban hatékony műtét nélküli módszer, amely feszesíti a bőrt és megindítja a bőr mélyebb rétegének kollagén termelését is. Az egyetlen módszer, mely a rádiofrekvenciás technológiát úgy használja, hogy eléri vele a mély kollagén rost hálózatot is. A beavatkozás 30% azonnali feszesedést eredményez, mellette javítja a bőr tónusát és szerkezetét is. A további eredmény az új kollagén termelés beindulásának köszönhetően 6 hónapon keresztül folyamatosan észlelhető a kezelést követően.
 
A kezelés ideje a kezelt terület nagyságától függően húsz perctől akár két óráig tarthat. A Thermage előnye közé tartozik még, hogy nem függ évszakoktól, így akár az erős nyári napsütésben is lehet végezni a kezeést. Minden bőrtípusnál és minden bőrszín esetében használható. Kúra szerűen javasoljuk a kezelést.3-6 kezelés hetente 1 alkalommal utána ismétlő kezelés havonta egyszer.
 
Hogyan működik a Thermage?
 
Ahhoz, hogy megértsük, hogyan működik a Thermage, kicsit jobban meg kell ismernünk a bőr szerkezetét. Bőrünk 3 rétegből áll. A látható külső réteget epidermisnek hívjuk, a középső, kollagénben gazdag réteget dermisnek, és a legmélyebb réteget, amely zsírszövetéről és a benne található kollagén rostok hálózatáról ismert, pedig subcutisnak. Ha ezekben a rétegekben csökken a kollagén rostok mennyisége a korábbi, túlzásba vitt napozás, genetikai okok vagy a normál öregedési folyamat miatt, akkor az arc bőre megereszkedik és ráncosodik. Természetesen azok a módszerek, amelyek csak a felületen hatnak, nem képesek a mélyebb rétegek kollagén termelését befolyásolni.
 
A Thermage az egyik leghatékonyabb műtét nélküli módszer, amely feszesíti a bőrt és megújítja a bőr mélyebb rétegének kollagén termelését is. Az egyetlen módszer, mely a rádiofrekvenciás technológiát úgy használja, hogy eléri vele a mély kollagén rost hálózatot is. Ez a technika azonnali feszesedést okoz, mellette pedig megújítja a bőr tónusát és szerkezetét is egyben. Az új kollagén termelés beindulásának köszönhetően pedig a bőr megújulása 4-6 hónapon keresztül tart a kezelést követően. A hatása 6 hónap után éri el a maximális eredményt, a kialakult eredmény pedig több évig tartós.
 
A Thermage más kozmetikai és esztétikai plasztikai sebészeti módszernél gyorsabb és szövődménymentes.
 
A Thermage kezelés folyamata
 
A hazai és a nemzetközi tapasztalatok szerint, a Thermage kezelés a 35-60 év között mutatja a legjobb eredményeket. A Thermage kezelést minden esetben konzultáció előzi meg. A Thermage eljárás során egy 64 polaritású, 5 mHz-es rádiófrekvenciás fej gondoskodik arról, hogy az extrém erős elektromágneses hullámzás a megszokott 1-2, vagy legfeljebb 3mm helyett akár 3-4mm, vagy akár közel 5mm mélységig is kifejtse a hatását. Összehasonlítva: Egy HIFU gép 1,5 és 4,5,mm közöt dolgozik az arcon. Ezáltal nem csak a felszíni ráncokra, de a mélyebb, öregebb, makacsabb ránck ellen is kifejti jótékony, fiataltó hatását. Az eredmény tartósan megmarad! Kezelés alatt a kezelt felületen enyhe meleg érzés tapasztalható, ez alatt a rádió frekvencia energiája a bőr alsó rétegét kezeli. Ez az érzés csupán azt jelenti, hogy a kollagént az energia stimulálja és általa a bőrt feszesíti. A kezelést követően minimális bőrpír jelentkezhet, bár a legtöbbször nem észlel pirosságot, fájdalmat és általában semmi kellemetlenséget a vendég. A kezelés után, már azonnal érezhetően simább tapintású, egyenletesebb, feszesebb és rugalmasabb a bőr. A kezelést követő 6 hónapban pedig folyamatosan javul a bőr állapota. A meginduló kollagén termelés miatt a bőr feszesedik, majd a 6. hónapra kisimul. A fél év alatt kialakult eredmény, a vendég életvitelétől függően évekig megmarad. Körülbelül egy ebédidőnyi elfoglaltság után, munkáját folytatva azonnal visszaállhat a normál életbe. A Thermage kezelés mára a világ első számú műtét nélküli bőrfeszesítő és kontúrjavító eszközévé vált.
 
Milyen területek kezelhetők?
 
Arc, homlok, szem körül, toka, nyak, dekoltázs éa a test különböző részein alkalmazható a megnyúlt bőr feszesítésére. Különösen jó hatékonysággal működik még szülés után azoknál az anyukáknál, akiknek pocakján nem húzódik vissza megfelelően a bőr.
 
Gyakori kérdések
 
Van-e valamilyen látható nyoma, hegvonala a kezelésnek?
Nincsen látható nyoma a kezelésnek. A kezelés gyors, és komplikációmentes. Nem okoz kiesést vagy korlátozást a mindennapi életvitelben. Ritkán fordul elő, hogy a kezelést követő bőrpír, amely inkább egy napozás utáni leégéshez hasonlítható egy kis magyarázkodásra ad okot. Ebben az esetben a napozás utáni leégésnél használt bőr regenerálló termékeket kell alkalmazni.
 
Mit érzek a kezelést követően?
Maximum egy-két óráig tartó, bőrpír, napégésnek megfelelő érzés jelentkezhet a kezelt bőrfelületen, ami spontán elmúlik. Közvetlenül a Thermage kezlés után azonnal bőre simábbnak, feszesebbnek fog hatni. Ehhez még hozzáadódik, hogy a kezelést követő 3-6 hónapban további javulás várható.
 
Kell-e valami utókezelés a Thermage után?
Nem a kezelés utókezelés nélkül is hatásos. A tartós eredmény természetesen függ a vendég öregedési folyamatától (genetikai) és életmódjától is. Dohányzás legalább 30%-al csökkenti az elérhető eredményt.
 
 
 
Bejelentkezés:
Mátyás Fanni :06205245057
NagyRamóna: 06702863953
 
Várunk szeretettel.????
Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült