Alakformálás és izomépítés

A forradalmian új eljárás az 2019-ben rengeteg nemzetközi díjat elnyert és világszerte ismertté vált. Nem csoda, hiszen bámulatos eredményekkel igazolható a gép hatása.

Magas Intenzitású Fókuszált Elektromágneses Hullám (High Intensity Focused Electromagnetic Wave) technológián alapszik. 

A gép kezelőfejei elektomágneses mezőt hoznak létre, mely rendkívül erősen stimulálja az izmokat. Az extrém izommunka zsírt éget és gyorsítja az anyagcserét, így GYORSAN tökéletesebb és egészségesebb alakot eredményez. A kezelés során a test adottságainak megfelelően építjük fel az edzésprogramot, edzésről edzésre növeljük az intenzitást.

Kezelhető területek: has, popsi, combok, kar, váll, derék.

Hogyan működik a technológia?

A magas frekvenciájú-azaz nagyon gyors hullámok kontrakciót és elernyedést váltanak ki az izmokból, mely növeli az izmok aktivitását. Egy 30 perces kezelés során 35-40 000 izom összehúzódás történik, amely körülbelül 20.000 felüléssel egyenértékű. 20.0000. felülés fél óra alatt. Jól hangzik igaz?

Az izomrostok száma születéskor meghatározott, így az edzések hatására a rostok száma nem nő, csupán a meglévők vastagodnak és formásodnak. A gép által nyújtott extrém impulzus lehetővé teszi, hogy az izomrostok sokkal nagyobb terhelésnek legyenek kitéve, mint egy általános edzés során, melyre a szervezet úgy reagál, hogy erősebb és nagyobb térfogatú rostokat hoz létre, azaz izomtömeg növekedést okoz, aminek köszönhetően a folyamat legvégén, a nagyobb térfogatú izomszövet miatt több energiát igényel, azaz gyorsul az anyagcsere. Így a kezeléssorozat után még hónapokig csökkennek a centik!
Látványosan feszesebb, tónusosabb testet eredményez mindössze már az első kezelés után!
Egyszerre épül az izom, ég a zsír, és gyorsul az anyagcsere!

Ennek a nagy erőkihatásnak köszönhetően azonnal a zsírsejtekből energiát akar felhasználni, amire a zsírsejtek nincsenek felkészülve, hiszen soha nem kellett még ekkora mennyiségben lipáz enzimet kibocsátani és szabad zsírsavat felszabadítani az izmok számára. Ez sokként éri a zsírsejteket , nagy mértékű lipolízoist elindítva és felszabadítva rengeteg szabad zsírsavat, melynek köszönhetően zsírszövet is csökken!

A kezelés következtében erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk! A kezelés legvégén, a nagyobb térfogatú izomszövet több energiát igényel, azaz gyorsul az anyagcsere. Világszerte növekszik az elégedett ügyfelek száma, hisz a gép gyors eredményt produkál, mely látványos izomépülést eredményez.

Mire ajánljuk a technológiát?

Ajánlott kezelések száma: Egy kúra 3 hét és 6 kezelésből áll, melyet hetente 2 alkalommal ismétlünk.
Kezelés időtartama: 30 perc

1 testrészre vásárolt bérlet mellé a második terület fél áron van!

Gyors és hatásos!
Az eredmények egy része a kúra végén már látható, de a végeredmény a kúra végén lesz teljes.

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült